Actualitat blaugrana

Laporta insisteix que ni Ronaldinho ni Eto'o ni Deco estan al mercat

Laporta ha fet un repàs de l'actualitat blaugrana a "El matí de Catalunya Ràdio", en què ha insistit que ni Ronaldinho, ni Eto'o ni Deco estan al mercat. El president ha destacat que aquesta temporada hi ha hagut un excés de confiança a l'equip i que això no pot tornar a passar. També ha afegit que el nivell de professionalitat de l'equip ha disminuït aquesta última temporada i que hi haurà un control setmanal de la seva activitat. Pel que fa a les darreres crítiques de Sandro Rossell, Laporta ha explicat que creu que hi ha una claríssima intenció de fer mal.

Actualitzat

El dirigent del Barcelona ha donat pràcticament per tancada la plantilla, amb el fitxatge de Milito i ha defensat la inversió realitzada aquesta temporada en fitxatges, en concret per Thierry Henry, operació que ha qualificat com a "molt bona per al Barça". Ha insistit que ni Ronaldinho ni Eto'o ni Deco estan al mercat, ha defensat el paper de Rijkaard i la necessitat d'aplicar amb més rigor un codi de disciplina interna per tornar al camí guanyador.

Laporta s'ha referit a una "renovació de les il·lusions i de la professionalitat", després de reconèixer que l'any passat "va haver-hi un excés de confiança", cosa que no pot tornar a passar. Preguntat si ara Eto'o seria castigat per realitzar unes declaracions contra l'entrenador i Ronaldinho com les que va fer a Vilafranca, Laporta no ha estat molt expeditiu: "Ho valorarem i es prendrà una decisió". Per contra, el que no es tolerarà són les absències repetides dels entrenaments col·lectius. Ha insistit que té "tota la confiança" en Rijkaard, ja que ha demostrat que és "l'entrenador idoni per al Barça". Pel que fa a contractes, ha descartat millorar el de Ronaldinho, i ha assegurat que no està en venda, igual que Deco.

Sobre Saviola, que pròximament es convertirà en jugador del Reial Madrid, ha dit que és un jugador que "pot estar molt agraït al Barça" per com li havien anat les coses al Camp Nou. "Que prengui aquesta decisió, és respectable, però no la comparteixo. Que cadascú faci la lectura que vulgui. El club l'ha tractat extraordinàriament bé en cinc anys, ha tingut uns contractes molt bons aquí, però desgraciadament el seu rendiment esportiu en forma de títols ha estat nul", ha recordat.

Pel que fa a les darreres crítiques de Sandro Rossell, Laporta ha explicat que creu que hi ha una claríssima intenció de fer mal, a més de considerar que "aquesta no és la manera correcta d'actuar". El president blaugrana ha admès que respecta que tingui la intenció de presentar una candidatura en les properes eleccions, però està en desacord amb el fet que faci pública la seva manera de pensar en els moments complicats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut