Bartzokas dóna ordres als seus jugadors (EFE)
Bàsquet

La victòria de l'Anadolu deixa el Barça fora dels quarts de l'Eurolliga quan encara ha de jugar 4 partits de la Lliga Regular

El FC Barcelona Lassa necessitava una sèrie de resultats per obtenir la carambola que el permetria seguir viu a la competició europea una jornada més. El primer dels resultats necessaris ja no s'ha donat, i els blaugrana diuen adéu a un altre títol aquesta temporada

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa ha quedat fora, de forma matemàtica, dels quarts de final de l'Eurolliga de bàsquet. Els blaugrana s'aferraven a un ferro roent a 4 jornades del final de la Lliga regular per continuar vius a la competició, i s'han acabat cremant.

Els de Georgios Bartzokas necessitaven dues derrotes alienes i un triomf propi per allargar la seva agonia una jornada més. Anadolu Efes, equip amb 4 victòries més que els blaugrana a la classificació, no havia de guanyar aquest dimarts a la pista del Zalgiris. Dimecres, Darussafaka, un altre dels conjunts que el precedeix, havia de perdre a la pista del CSKA. I, per tancar les combinacions, el Barça havia de vèncer a la pista del Reial Madrid.

La primera de les tres condicions necessàries per alimentar unes remotes esperances no s'ha donat. L'Anadolu ha superat l'equip que entrena Sarunas Jasikevicius per 68 a 76 amb 25 punts i 8 assistències del base Jayson Granger. El Barça jugarà dimecres a la pista del Madrid sense cap més objectiu que donar una bona imatge i pensant ja en la Lliga ACB, l'únic títol que encara poden guanyar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut