Sarunas Jasikevicius
Sarunas Jasikevicius
Bàsquet

Sarunas Jasikevicius desmenteix amb ironia la informació que el situa al Barça com a relleu de Georgios Bartzokas

L'entrenador del Zalgiris de Kaunas ha desmentit la informació que el situava com el relleu de Georgios Bartzokas a la banqueta del Barça Lassa

Actualitzat

El periodista David Pick s'ha convertit en un malson pel FC Barcelona Lassa amb els seus missatges a Twitter. Al febrer, després de la multa que els va imposar el club per baix rendiment, els jugadors van sortir a desmentir una de les seves informacions, la que parlava d'una reunió privada de la plantilla per demanar un canvi d'entrenador.

Fa uns dies, el mateix periodista afirmava que l'entitat blaugrana faria fora a final de temporada 7 jugadors. Sis d'ells, Shane Lawal, Alex Renfroe, Xavier Munford, Brad Oleson, Moussa Diagne i Stratos Perperoglou, o bé acaben contracte o bé el club té l'opció de tallar-los. Amb l'altre, Justin Doellman, el Barça hauria de negociar la rescissió.

 

Dins aquesta mateixa sèrie de missatges, Pick acabava apuntant a Ante Tomic, dient que el club es plantejava la seva continuïtat, i a la banqueta, dient que el Zalgiris de Kaunas deixaria marxar el seu entrenador, Sarunas Jasikevicius, si aquest rebia una oferta del Barça per ocupar el lloc de Georgios Bartzokas. Una operació difícil, ja que el grec va firmar un contracte de tres temporades.

 

Des del club, David Pick no ha rebut cap desmentiment. Sí que ho ha fet, però, per part de Jasikevicius. L'exjugador del Barça, entre altres equips, ha afirmat a un periodista lituà que "és divertit com, d'una forma maca però equivocada ho explica tot en 140 caràcters i decideix en el meu nom i el dels dos clubs".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut