Handbol

La selecció espanyola d'handbol promocional el pròxim Mundial amb una visita al Festival de la Infància de Barcelona

Els components de la selecció espanyola d'handbol, entrenats per Valero Rivera, han compartit el matí amb alguns joves practicants d'handbol, que han tingut el privilegi de pilotejar amb jugadors del màxim nivell al Festival de la Infància de Barcelona. Els internacionals estaran concentrats a Barcelona fins diumenge, i després es traslladaran a Madrid, on disputaran els partits de la primera fase del mundial a partir del dia 11 de gener.

Actualitzat
Granollers i Barcelona estaran entre les ciutats seu del Mundial d'handbol. Els components de la selecció espanyola, entrenats per Valero Rivera, han fet aquest divendres un canvi d'escenari, i també d'intensitat, dels seus entrenaments. Al Festival de la Infància de Barcelona, han compartit el matí amb alguns joves practicants d'handbol, que han tingut el privilegi de pilotejar amb jugadors del màxim nivell.

Els internacionals estaran concentrats a Barcelona fins diumenge, i després es traslladaran a Madrid, on disputaran els partits de la primera fase del mundial a partir del dia 11 de gener. Els blaugrana Víctor Tomàs i Albert Rocas esperen que l'afició ompli els pavellons per gaudir en directe del millor handbol del planteta i han assegurat que l'objectiu és aspirar al més alt del podi tenint en compte que el Mundial es disputa a casa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut