Masachs en una acció de l'últim partit de la selecció catalana, contra Egipte (enciclopèdia.cat)
Handbol

La selecció catalana d'handbol rep el Qatar de Valero Rivera a Granollers

El combinat de Carlos Viver juga aquesta nit (21.00, Esport3) contra la subcampiona del món, en un partit que la selecció catalana juga al cap de més de set anys

Marc BéjarActualitzat

Granollers acull aquesta nit (21.00, Esport3) un partit entre dues seleccions de màxim nivell. Catalunya rep la visita de Qatar, actual subcampiona del món després de fer un Mundial extraordinari a les ordres de Valero Rivera. Serà un dia especial, perquè els jugadors catalans tornaran a portar la samarreta de la selecció més de set anys després de l'última ocasió en què ho van fer, el 13 de juny de 2009, quan el combinat català es va imposar a Egipte per 34-29 a Mataró.

Tot i algunes absències de jugadors destacats, com Víctor Tomàs, Joan Cañellas o Valero Rivera, Carlos Viver ha pogut confeccionar un conjunt de garanties, amb la presència de figures com Adrià Figueras, millor jugador de la lliga i MVP de la Copa Asobal disputada el cap de setmana passat a Lleó. El barceloní és un dels vuit integrants del Fraikin Granollers, l'equip amb més pes en la selecció, seguit del Bordils i el Barça, amb tres jugadors cadascun. A més, el partit tindrà l'al·licient afegit de veure Valero Rivera a la banqueta visitant. L'extècnic del Barça és l'actual seleccionador de Qatar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut