Rugbi

La Santboiana SEAT derrota el VRAC de Valladolid (26-19) i assegura el segon lloc de la Lliga regular de rugbi

La Santboiana SEAT ha demostrat la seva progressió i ha derrotat al Baldiri Aleu el VRAC de Valladolid (26-19). Tot i això no han pogut arrabassar-li el lideratge de la màxima categoria del rugbi estatal. Als catalans els ha faltat un assaig per sumar el "bonus point" i superar el VRAC a la taula classificatòria. Tot i això, amb aquest segon lloc eviten jugar la roda de quarts del "play-off" al títol i disputaran directament les semifinals.

Actualitzat
La Santboiana SEAT ha demostrat la seva progressió i ha derrotat al Baldiri Aleu el VRAC de Valladolid (26-19). Tot i això no han pogut arrabassar-li el lideratge de la màxima categoria del rugbi estatal. Als catalans els ha faltat un assaig per sumar el "bonus point" i superar el VRAC a la taula classificatòria. Al partit de la primera volta, el VRAC va vèncer per 46-14 i es manté líder gràcies al "goal-average". Tot i això, amb aquest segon lloc eviten jugar la ronda de quarts del "play-off" al títol i disputaran directament les semifinals.

La Santboiana arribava pletòrica al compromís després d'haver vençut el Gernika per 17-34 i d'haver-se enfilat al segon lloc de la taula. I tot i les baixes de jugadors importants com Fede i Antonio, han dominat el partit i al descans guanyaven per 16 a 12. Un avantatge que s'ha ampliat al minut 21 de la segona amb el 21 a 12. Al final, 26 a 19 per als de Lewis Wiliams.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut