Champions

La Roma guanya el Chelsea (3-1) i trist empat de l'Inter al camp de l'Anorthosis (3-3)

La Roma va passar per sobre del Chelsea i la va superar per 3-1, gràcies als gols de Panucci i Vucinic, autor de dues dianes. Terry va salvar l'honor dels "blues". En l'altre partit del grup A, el Girondins va guanyar al camp del Cluj per 1-2. Gran sorpresa al grup B per l'empat del totpoderós Inter al camp del modest Anorthosis (3-3). Les dianes dels xipriotes les van fer Bardon, Panagi i Frousos, mentre que Balotelli, Materazzi i Cruz van marcar pels de Mourinho. També sorpresa a Bremen per la derrota del Werder contra el Panathinaikos (0-3) amb gols de Mantzios, Karagounis i Tziolis.

La Roma sembla que abandona la crisi després de golejar el Chelsea per 3-1. El compte golejador el va obrir l'ex del club anglès Panucci i la sentència va tenir com a protagonista Vucinic, autor de dos gols més en el primer quart d'hora de la segona part. Terry va retallar el desavantatge, però els anglesos es van quedar sense capacitat de reacció quan Deco va ser expulsat per doble amonestació. El Chelsea segueix encapçalant el grup A, però ara amb només un punt d'avantatge sobre la Roma i el Girondins de Bordeus que va guanyar a Romania contra el Cluj per 1-2. Dani, de cap, va contrarestar el gol inicial del visitant Gourcuff. I Wendel, en un gran llançament de falta encara en la primera part, va marcar el definitiu 1-2.

En el grup B, l'Inter va forçar un empat "in extremis" al camp de l'Anorthosis de Xipre i això que el porter local va posar moltes facilitats. Però l'Inter també va fer concessions. La més clara, l'errada de Burdisso en l'empat a un de Bardon. La rematada de cap de Materazzi, en falta, es colava per sota les cames del porter Beqaj. I a punt d'arribar al descans, un rebuig de cap de Cambiasso el desviava Panagi per fer el 2-2. L'Anorthosis es posava per davant en la segona part, però un bon cop de cap de Julio Cruz va salvar un punt per l'equip de Mourinho. El Panathinaikos de l'exblaugrana Ten Cate, per la seva banda, recupera opcions de classificar-se després de guanyar al camp del Werder Bremen (0-3) amb tres bons gols de Mantzios, de Karagounis i l'últim de Tziolis.