Barça

La nova samarreta del Barça podria ser amb franges horitzontals

El diari "Sport" avança un possible nou disseny per a la temporada 2015-16 que, en cas de confirmar-se, seria pioner pel que fa al primer equip

Actualitzat

La firma Nike està enllestint els dissenys de la samarreta del Barça per a la pròxima temporada. I, segons avança el diari "Sport", la primera equipació podria incloure, per primera vegada en la història del club, franges horitzontals en lloc de verticals.

Aquest disseny seria molt innovador pel que fa a l'equipació del primer equip, però s'assemblaria a la que llueix tradicionalment la secció de rugbi del club.  

La samarreta suplent, en canvi, seria groga per la part de davant i portaria la senyera en gran a la part dorsal. Aquesta exclusiva avançada per "Sport" no ha estat confirmada per Nike ni pel Barça.

Luis Enrique hi diu la seva

Luis Enrique, en la roda de premsa prèvia al partit de Copa contra l'Osca, ha donat la seva opinió sobre el nou disseny. L'asturià ha dit que no havia vist el disseny: "Esperem que el club confirmi si aquest és el disseny o no, i llavors ja ho valorarem. Hi ha samarretes que, per ser fidels a les tradicions, són molt lletges i altres que no se cenyeixen a les tradicions i són boniques. Ja ho veurem".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut