Futbol

La Muntanyesa cau amb el Rayo Cantàbria (1-0) i el Reus apallissa el Náxara 6-0

La Muntanyesa i el Reus afrontaran la tornada de la segona eliminatòria del "play-off" d'ascens a Segona B amb objectius molt diferents. Els barcelonins han caigut en la visita al Rayo Cantàbria per la mínima i hauran de remuntar a la Via Júlia, mentre que els del Baix Camp podran viatjar al temut estadi de La Salera de Nájera amb la tranquil·litat que els dóna la contundent victòria aconseguida aquest diumenge al Municipal de Reus per 6-0. Els homes de Santi Castillejo han ofert un recital davant el campió del grup de La Rioja i ho tenen tot de cara per avançar en el seu particular camí a la Segona Divisió B.

Actualitzat
Festival

El Reus ha escombrat el Náxara i tal com havia demanat el seu tècnic, Santi Castillejo, ha fet tot el possible per deixar l'eliminatòria sentenciada i poder viatjar a La Salera amb la feina feta. A l'hora de la veritat, els del Baix Camp no només han guanyat el duel d'anada davant els de La Rioja, sinó que han apallissat el rival sense pietat. Tant és així que quan no s'havia arribat al minut 23 de partit els locals ja guanyaven per 3-0 gràcies als gols de Sergio León, Beñat i Chumbi. Lluny de conformar-se amb aquest marcador, els de Santi Castillejo han mantingut la intensitat ofensiva en el seu joc i han arrodonit la golejada amb les dianes de Chumbi de nou, David Querol i Ferran.

Tocarà remuntar

La Muntanyesa ha caigut per la mínima al camp del Rayo Cantàbria (1-0) en el partit d'anada de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Segona B. Rocha, en el minut 28, ha fet l'únic gol del partit i obligarà els homes de Miki Carrillo a remuntar en la tornada al Municipal de Nou Barris si volen mantenir viu el somni de pujar de categoria.

El CSE desestima el recurs de La Pobla de Mafumet

El Consell Superior d'Esports ha desestimat el recurs presentat per La Pobla de Mafumet contra la sanció que l'havia eliminat del "play-off" d'ascens a Segona Divisió B per alineació indeguda contra el Constància balear. El filial grana té ara dos mesos per presentar un nou recurs.

Des de l'entitat tarragonina, el president, Josep Mir, ha assegurat en declaracions a Tarragona Ràdio que el club recorrerà una altra vegada i que ben aviat presentarà les al·legacions. Mir ha assegurat que si el nou recurs es desestima, l'entitat grana anirà a la justícia ordinària per netejar el seu nom.

Amb tot, Mir vol que el cos tècnic i els jugadors, tocats per aquesta eliminació als despatxos, passin pàgina aviat i recuperin forces aquest estiu per encarar amb garanties la temporada vinent.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut