Barça

La junta directiva del Barça aprova el pacte amb la fiscalia pel "cas Neymar"

El president del club blaugrana confirma que la junta directiva ha aprovat el pacte amb la fiscalia amb 14 vots a favor, 2 en contra i 2 abstencions i la decisió no haurà de ser ratificada en l'assemblea de compromissaris

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha anunciat en roda de premsa que la junta directiva del club blaugrana ha aprovat l'acord amb la fiscalia pel "cas Neymar" amb 14 vots a favor, 2 en contra i 2 abstencions. Amb la ratificació del pacte, que no s'haurà de ratificar en l'assemblea de compromissaris, el Barça accepta pagar una multa de 5,5 milions d'euros i tant l'expresident Sandro Rosell i com Bartomeu queden exonerats de qualsevol delicte fiscal.

"És el millor per al club", s'ha justificat Bartomeu, que ha admès que hi va haver un error de planificació fiscal però que tornaria a fitxar Neymar de la mateixa manera. "Potser canviaríem alguns assessors", ha explicat.

Bartomeu també ha explicat que més endavant convocaran una assemblea de compromissaris per valorar la gestió de l'actual junta directiva. "A l'assemblea extraordinària, els socis podran refrendar la nostra gestió. Si decideixen que ho hem fet malament, marxarem", ha confirmat.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut