Adel Mechaal va confirmar en un tuit que no havia abandonat la cursa (@adelmechaal)
Atletisme

La IAAF confirma que Adel Mechaal va ser el millor atleta europeu en els Mundials de cros a Kampala

El palamosí va assegurar dilluns que no havia abandonat la cursa i la Federació Internacional ha confirmat que es va classificar en el lloc 43, amb un temps de 30 minuts i 40 segons

Actualitzat

Adel Mechaal, campió d'Espanya de cros i europeu de 3.000 metres, es va classificar en el lloc 43 en els Mundials de cros que es van disputar a Kampala (Uganda), segons ha confirmat ara la Federació Internacional d'Atletisme (IAAF), i va ser, per tant, el millor europeu de la competició. Els resultats oficials de la cursa sènior masculina van reflectir durant tres dies que Mechaal i Fernando Carro s'havien retirat, però tots dos ho van desmentir l'endemà a les xarxes socials, i el madrileny va aportar, fins i tot, el vídeo de la seva arribada a la meta.  

Mechaal va assegurar dilluns que no havia abandonat, encara que desconeixia en quin lloc havia arribat, el mateix que Carro. "Gaudint de les últimes hores a Uganda. Encara no sé la meva posició exacta, només vull dir que no m'he retirat i que vaig creuar la meta!", va comentar Mechaal en un tuit en relació amb el caos que hi va haver a la pàgina de resultats després de la cursa.

Els primers resultats oficials situaven Sergio Sánchez com a millor espanyol, en el lloc 50, seguit de José Espanya (64) i de Ricardo Serrano (61). Un cop corregits a la pàgina oficial de la IAAF, resulta que Mechaal va arribar en el lloc 43, amb un temps de 30 minuts i 40 segons, i, tot seguit, l'equip espanyol va puntuar amb Sergio Sánchez (lloc 51, amb 31:00), Fernando Carro (61, 31:24), José Espanya (66, 31:35) i Ricardo Serrano (94, 32:50).

L'equip espanyol, que, segons els primers resultats, no va puntuar per no haver tingut quatre atletes entre els que van acabar la prova, s'ha classificat finalment en la desena posició.

Anar al contingut