Futbol

La federació argentina prohibeix l'entrada d'aficionats visitants als camps de futbol

La federació argentina ha pres mesures dràstiques per mirar de tallar la violència al futbol, després de comprovar que la policia es veu incapaç de frenar-la. A partir d'ara, es prohibeix l'entrada d'aficionats visitants als camps de futbol. La decisió arriba després dels incidents del derbi d'Avellaneda de diumenge, que van provocar la quarta suspensió d'un partit de Lliga aquesta temporada.

Actualitzat

Els partits que encara s'han de jugar per completar el torneig d'Apertura de la Primera Divisió del futbol argentí es jugaran sense seguidors de l'equip visitant a les graderies. Així ho han acordat els dirigents dels clubs en un intent d'acabar amb els permanents actes de violència als estadis argentins. La mesura, que no té precedents en el futbol d'aquest país, també arribarà als partits de les altres categories, va anunciar Germán Lerche, president del Colón de Santa Fe i membre del comitè executiu de l'Associació del Futbol Argentí (AFA).

Entre les mesures que van discutir els dirigents va figurar la supressió de punts als equips els seguidors dels quals provoquin violència, encara que en principi es va resoldre desestimar aquesta possibilitat, almenys en el queda d'aquest any.

Els últims incidents violents van ocórrer diumenge passat, quan el partit entre l'Independiente i el Racing, un dels derbis més seguits del futbol local, es va sumar a la llarga llista de partits que han estat suspesos per incidents a les graderies durant aquesta temporada.

Anar al contingut