Leo Messi amb la seva parella, Antonella Roccuzzo, a la gala de la Pilota d'Or 2013 (EFE)
Barça

La dona de Messi, Antonella Rocuzzo, ingressada en un hospital de Rosario per una infecció urinària

Antonella Rocuzzo, de 27 anys i que està embarassada de cinc mesos, va ser ingressada a l'Hospital Espanyol de Rosario, ciutat natal del futbolista blaugrana, on es troben per passar les vacances

Actualitzat

La dona del futbolista argentí Lionel Messi, Antonella Roccuzzo, ha estat ingressada en un hospital de l'Argentina per una infecció urinària, segons han informat fonts mèdiques citades per l'agència oficial argentina Télam.
 
Rocuzzo, de 27 anys i que està embarassada de cinc mesos, ha ingressat aquest matí a l'Hospital Espanyol de Rosario, ciutat natal del futbolista blaugrana. Fonts d'aquest centre hospitalari citades per Télam han indicat que la dona de Messi té un quadre d'infecció urinària que no posa en risc l'embaràs, i se li han fet diferents anàlisis mèdiques. Segons Télam, Messi ha anat a l'hospital a la tarda per estar al costat de la seva dona.
 
Messi, la seva dona Antonella i el seu fill Thiago, de 2 anys, van viatjar a Rosario (350 quilòmetres al nord de Buenos Aires) per passar les seves vacances després de la final de la Copa Amèrica disputada dissabte passat a Xile i que l'Argentina va perdre davant l'equip amfitrió a la tanda de penals.

Anar al contingut