Ancelotti, sancionat amb dos partits a la Lliga, podria haver segut per última vegada a la banqueta del Madrid davant la Juve (Reuters)
Futbol

La continuïtat de Carlo Ancelotti al capdavant del Reial Madrid, en dubte

L'eliminació a la Lliga de Campions i la perspectiva d'una temporada en blanc poden precipitar la marxa de l'entrenador de la "décima"

Eloi SansaActualitzat

L'eliminació a les semifinals de la Lliga de Campions pot ser el detonant en un Reial Madrid amb conflictes latents en els últims mesos. Carlo Ancelotti, el tècnic que va portar l'equip a guanyar la seva desena Copa d'Europa fa poc menys d'un any, podria ser un dels que abandonaran la institució aquest estiu   

El mateix tècnic italià donava a entendre al final del partit amb la Juventus que, ara com ara, la porta de sortida és oberta. "Hem d'acabar la temporada el millor possible i després ja veurem. Si el club està content amb mi, continuarem i, si no, doncs no. A mi m'agradaria quedar-me però sé molt bé com funcionen les coses en el futbol", va dir  

Emilio Butragueño, director de relacions institucionals del Reial Madrid, va tirar pilotes fora quan se li va preguntar sobre la continuïtat d'Ancelotti, i això que va ser preguntat en dues ocasions. "Ara toca estar units i acabar la temporada el millor possible. Tot estem tristos i guanyem i perdem tots", va comentar.

Anar al contingut