Aventura

Kilian Jornet: "L'arribada del meu fill canviarà moltes coses"

Kilian Jornet presenta el seu quart llibre i parla amb TV3 de la seva futura paternitat

Artur PegueraActualitzat

Kilian Jornet sembla no tenir límits a la muntanya; potser per això ha titulat el seu últim llibre "Res és impossible".  

Després d'haver venut més de 120.000 exemplars en les 50 edicions que sumen les tres publicacions anteriors, l'atleta es despulla més que mai en aquest volum. Parla de curses, entrenaments, alpinisme, amistat, amor...

Tot plegat mentre es prepara per al repte més important de la seva vida, una paternitat que –com ha reconegut en una entrevista a Esport3- obligarà tant ell com la seva parella a replantejar-se el calendari de competicions:

"L'arribada del nostre fill canviarà moltes coses, i totes seran bones, però és evident que tant a la meva parella –la també atleta Emelie Forsberg- com a mi ens agrada córrer i haurem de fer més esforços; moltes vegades corríem la mateixa cursa i ara ens ho haurem de combinar: mentre un corri,  l'altre haurà de fer de mainadera."

A "Res és impossible" Kilian Jornet explica les seves vivències, les tàctiques d'entrenament, les anècdotes... però també ens obre el seu interior i podem percebre alguns aspectes de la intimitat, no només de l'atleta sinó també de la persona.  

Al llibre explica les 4 etapes de la seva aventura a l'Everest i diu que no descarta una tercera ascensió al sostre del món:

"Tinc ganes de tornar a les muntanyes més altes. Tinc moltes idees i moltíssimes ganes de posar-les en pràctica."

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut