Joseph Blatter parla al Museu de la FIFA (Reuters)
Joseph Blatter parla al Museu de la FIFA (Reuters)
Futbol

Joseph Blatter nega ara haver dimitit i diu que només ha posat el seu càrrec a disposició del congrés de la FIFA

El president de la FIFA, Joseph Blatter, es resisteix a deixar el seu càrrec, que ara ocupa de forma interina, fins que es celebrin noves eleccions

Actualitzat

Joseph Blatter, president interí de la FIFA des del passat 2 de juny fins que es celebrin noves eleccions en un congrés extraordinari, ha assegurat aquest divendres que no ha dimitit, sinó que ha "posat el seu càrrec en mans del congrés".

Aquestes paraules han generat dubtes sobre la possibilitat que el suís intenti presentar-se de nou a les eleccions a la presidència mentre als Estats Units i Suïssa segueixen les investigacions per possibles casos de corrupció en el si de l'organització que regeix el futbol mundial.

Blatter, president de la FIFA des del 8 de juny de 1998, va decidir convocar un congrés extraordinari només quatre dies després de ser elegit per a un cinquè mandat. Va anunciar que renunciava a la presidència, tot i que seguiria en el càrrec de forma interina fins a les noves eleccions. Tothom donava per fet que no es tornaria a presentar, però les seves paraules semblen desmentir-ho.

El comitè executiu de la FIFA es reunirà de forma extraordinària el proper 20 de juliol per decidir la data exacta en què s'ha d'escollir un nou president. Aquest congrés extraordinari s'hauria de celebrar entre el desembre del 2015 i el febrer del 2016.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut