Barça

El FC Barcelona ha demanat el cessament immediat del jutge únic del Comitè de Competició, Francisco Rubio

El club considera intolerable la forma com Rubio s'ha manifestat contra el procés català

Actualitzat

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha confirmat que el club ha demanat a la Federació Espanyola de Futbol que cessi immediatament el president i jutge únic del Comitè de Competició, Francisco Rubio. El motiu d'aquesta petició no és altra que les declaracions a Rubio contra el procés català, especialment les seves formes. Aquí teniu uns quants exemples del seu compte de Twitter:

El Barça les considera intolerables (Vives ha dit "èticament reprovables") i creu que el desqualifiquen per continuar a un organisme com el Comitè de Competició. Josep Vives no donaria per bo que la Federació s'escudi en el desgovern en què es troba després de l'empresonament del president electe, Ángel María Villar, i la seva substitució per Juan Luis Larrea per no atendre amb rapidesa aquesta sol·licitud.

Les pancartes retirades al Palau

Vives, en la presentació d'una campanya que es diu "El Barça estima les Corts", que pretén fomentar el civisme als estadis, també ha ofert la versió del club respecte al fet que durant el partit Barça Lassa-Zalgiris d'Eurolliga es retiressin del Palau Blaugrana unes pancartes gegants que demanaven la posada en llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

"Es va impedir que es mostressin les pancartes de suport als Jordis al Palau per una qüestió tècnica, no de contingut", ha comentat Vives, que també ha explicat que per desplegar les pancartes de grans dimensions es necessita un permís, i ningú el va sol·licitar. Les pancartes són les mateixes que tampoc es van poder entrar al Camp Nou amb motiu del Barça-Olympiacos de Champions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut