Futbol

Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, dimiteix de l'espanyola

Subies esperava una renovació de l'entitat després de la suspensió de Villar

Actualitzat

Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, ha dimitit com a membre del consell d'administració de la Federació Espanyola de Futbol. L'actual president de l'organisme, Juan Luis Larrea, li ha acceptat la dimissió. Després de la suspensió d'Ángel María Villar com a president de la RFEF per la seva implicació en el cas Soule i la seva substitució per Larrea, Subies ha trobat a faltar una renovació a la federació.

En una entrevista a "El Club de la Mitjanit", Subies ha reconegut que ja havia presentat la dimissió el 10 d'agost, amb el canvi de presidència de la Federació, per provocar eleccions i que es veiés un canvi. Un canvi que fins ara no s'ha vist. "Continua sent president una persona que porta 30 anys a la Federació Espanyola", ha dit el president de la Catalana referint-se al substitut de Villar.

Tot i que ha presentat la seva decisió com purament esportiva, Subies ha admès que la negativa a deixar jugar el Lleida amb la samarreta amb els colors de la senyera quan ho va demanar, o l'expedient obert al Reus per desplegar la bandera catalana a la graderia, també han tingut a veure.

Un altre factor han estat els missatges penjats a Twitter pel jutge únic del Comitè de Competició Francisco Rubio arran de la situació política catalana. Andreu Subies ha explicat que ha demanat a la reunió de la junta directiva d'aquest dimecres que la Federació Espanyola fes un comunicat de disculpes per aquests fets, tal com si ha fet la Catalana. El FC Barcelona ha demanat el cessament immediat de Rubio.

 

 

 

 

 

Subies ha dimitit dels seus càrrecs a la Federació Espanyola, però continuarà sent president de la catalana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut