Futbol

Josep Delgado tanca la venda del Girona a un grup inversor d'Espanya

El nou propietari del club gironí, la identitat del qual no s'ha fet pública per una clàusula de confidencialitat, ha adquirit el 80% de les acccions i el fins ara accionista majoritari passarà a tenir-ne un 17,5%

Actualitzat

Dilluns es va tancar la venda del Girona a un grup inversor de capital espanyol, que ha adquirit el 80 per cent de les accions del club. Els fins ara accionista majoritari, Josep Delgado, passarà a tenir només el 17,5% de les accions.

La venda no se sap encara a qui s'ha fet ja que una clàusula de confidencialitat impedeix anunciar el nom del comprador, però finalment s'ha descartat vendre el club al grup inversor argentí T4C de Roberto Pini, amb el qual les negociacions estaven molt avançades.

L'expresident del club Joaquim Boadas, administrador d'U. E. Girona, S. L., l'empresa que fins ara controlava la majoria d'accions, ha fet públic l'acord de venda en declaracions a TV3. "S'ha firmat un acord de venda, però no podem dir la identitat del comprador perquè hi ha signat un contracte de confidencialitat. Sí que hi ha un acord de venda del 80% de les accions del Girona F. C., i és un grup de l'estat espanyol."

El pla de viabilitat dissenyat per l'anterior propietari s'espera, també, que permeti al club gironí sortir de la complicada situació econòmica en què està ara mateix, en concurs de creditors.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut