Lorenzo durant els entrenaments al Gran Premi d'Indianapolis (Reuters)
Lorenzo durant els entrenaments al Gran Premi d'Indianapolis (Reuters)
Motor

Jorge Lorenzo ha estat el més ràpid als entrenaments en el Gran Premi d'Indianapolis

El pilot mallorquí ha fet el millor temps en la primera tanda d'entrenaments en el Gran Premi dels Estats Units, al davant del català Marc Márquez i Andrea Dovizioso

Rubén GómezActualitzat

Jorge Lorenzo ha dominat la tanda dels primers entrenaments del Gran Premi d'Indiniapolis per davant del cerverí Marc Màrquez i Andrea Dovizioso. El pilot mallorquí s'ha mantingut en la part més alta de la taula d'entrenament durant pràcticament tota la sessió en la que finalment ha avantatjat a Márquez per 93 mil·lèsimes. En la tercera plaça, Andrea Dovizioso ha quedat a dos centèsimes del pilot de Yamaha. Pedrosa ha quedat quart i Valentino Rossi, líder del mundial, cinquè.

Alex Rins sorprèn els rivals sent el més ràpid

A Moto2, el català Àlex Rins ha sigut el més ràpid sorprenent a tots els seus rivals. L'alemany Jonas Folger i el català Tito Rabat l'han seguit molt a prop en la classificació. El dominador de la segona cilindrada ha tingut bastant problemes en aquesta sessió i ha quedat relegat a la 15a posició.

Danny Kent, dominador de Moto3

El líder del Mundial de Moto3, Danny Kent, no ha donat cap opció als seus rivals i ha set el més ràpid en la tanda dels primers entrenaments d'Indiniapolis. Efren Vázquez ha sigut segon a mig minut per darrere del britànic. Oliveira, tercer en la classificació general, ha fet el tercer millor temps a una centèsima del pilot basc. L'italià Enea Bastianini cinquè.

Anar al contingut