Rea ha guanyat les dues curses del cap de setmana
Superbike

Jonathan Rea guanya la batalla a Van der Mark i s'apunta la desena victòria de la temporada a Misano

La cursa ha estat molt disputada amb una aferrissada lluita entre Rea i Van der Mark. El pilot britànic ha superat Van der Mark a tres voltes del final

Actualitzat

Johathan Rea ha aconseguit la seva desena victòria de la temporada en la segona cursa del cap de setmana al circuit de Misano, la novena ronda del campionat. Rea ha estat més ràpid que Michael van der Mark i Marco Melandri.

La cursa ha estat molt disputada a les primeres voltes quan Xavier Forés era el líder i pel darrere remuntaven els favorits. El valencià ha dominat fins que la seva Ducati ha patit una avaria mecànica. També ha abandonat el català Jordi Torres. Van der Mark ha succeït Forés com a líder.

La lluita entre Chaz Davies, Jonathan Rea, Tom Sykes i Marco Melandri era molt intensa. A la meitat de la cursa s'han estabilitzat les posicions amb Van der Mark, Rea, Melandri i Davies. A tres voltes del final, Rea ha superat Van der Mark i ha guanyat la cursa.

El pilot de Kawasaki té ara 92 punts d'avantatge a la general sobre Chaz Davies, que aquest diumenge ha acabat quart. La pròxima cita és el 16 de setembre al circuit portuguès de Portimao.

 



 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut