Superbike

Jonathan Rea guanya amb autoritat la primera cursa de Misano

Aquesta victòria li permet avantatjar el seu compatriota Chaz Davies (Ducati), segon en la cursa, en 80 punts, en la classificació del mundial

Actualitzat

El pilot britànic Jonathan Rea (Kawasaki) s'ha imposat de principi a fi en la primera cursa de Misano; aquest és el seu novè triomf de la temporada que li permet avantatjar el seu compatriota Chaz Davies (Ducati), segon en la cursa, en 80 punts, en la classificació del mundial de superbikes.

Rea no ha sortit des de la pole, però en els primers metres ja ha avançat el també britànic Tom Sykes per posar rumb directe cap a la línia de meta sense que ningú pogués atrapar-lo en els gairebé 89 quilòmetres de competició, 21 voltes.

Davies ha hagut de suar per aconseguir el segon lloc: un error de l'irlandès Eugene Laverty (Aprilia) en la volta 16 li ha permès avançar i acabar per tercera vegada consecutiva en el segon graó del podi. Laverty ha acabat tercer, el seu segon podi consecutiu.

Xavi Forés (Barni Racing Team) ha estat el millor pilot independent i ha arribat a la meta en sisè lloc, davant del duo italià format per Marco Melandri (Aruba.it Racing - Ducati), que ha estat setè, i Lorenzo Savadori (Milwaukee Aprilia ), vuitè.

La Cursa 2 es disputarà aquest diumenge a Misano a les 13.00 hores.
   

  - Classificació:
   .1. Jonathan Rea (GBR/Kawasaki)            33.31,846
   .2. Chaz Davies (GBR/Ducati)               a   2,791
   .3. Eugene Laverty (IRL/Aprilia)           a   3,700
   .4. Michael van der Mark (HOL/Yamaha)      a   4,921
   .5. Tom Sykes (GBR/Kawasaki)               a   6,713
   .6. Xavi Forés (ESP/Ducati)                a  11,065
 ...



 

 

Anar al contingut