Johan Cruyff, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Johan Cruyff, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Johan Cruyff considera incomprensibles les dues últimes Pilotes d'Or a Cristiano Ronaldo

L'exfutbolista i exentrenador del Barça ha assegurat al rotatiu holandès "De Telegraaf" que el portuguès no és el just guanyador de les dues últimes Pilotes d'Or, i per aquest motiu s'ha atrevit a afirmar que no es pren seriosament l'elecció de la FIFA

Actualitzat

Johan Cruyff ha mostrat la seva disconformitat amb la FIFA una vegada més, i així ho ha explicat en la seva columna setmanal al diari holandès "De Telegraaf". L'exfutbolista i exentrenador del Barça ha assegurat que les dues darreres Pilotes d'Or guanyades per Cristiano Ronaldo són incomprensibles, argumentant que no s'han tingut en compte "els títols aconseguits per l'equip".

L'holandès ha explicat d'aquesta manera el perquè de la seva opinió: "En el nivell més alt, tot és una combinació de talent individual i títols. És ridícul que, per segon any consecutiu, hagin premiat un futbolista que no va jugar de manera excel·lent ni va guanyar la majoria dels títols". Cruyff, a més a més, s'ha atrevit a proposar quin hauria sigut el seu candidat ideal per al guardó aquests dos darrers anys: "Cristiano Ronaldo va guanyar el 2013 en lloc de Kroos o qualsevol altre jugador d'un Bayern que ho va aconseguir tot. I el 2014, Toni Kroos va ser determinant en la selecció que va guanyar el Mundial".

Cal recordar que Kroos, elogiat per Cruyff, no ha acabat ni entre els tres primers per a la Pilota d'Or, i per aquests motius l'holandès en la seva columna ha acabat afirmant que "no es pren seriosament aquesta elecció de la FIFA".

Anar al contingut