Espanyol

Joan Capdevila no entra a la convocatòria de Javier Aguirre per jugar contra la Reial Societat

L'Espanyol ha fet aquest migdia l'última sessió preparatòria abans d'enfrontar-se aquest diumenge amb la Reial Societat a Cornellà-el Prat. Joan Capdevila no ha entrat finalment a la convocatòria d'Aguirre per unes molèsties al recte anterior de la cama esquerre. També són baixa Cristian Gómez i Tejera, per decisió tècnica, i Wakaso per sanció.

Actualitzat
L'Espanyol ha fet aquest migdia l'última sessió preparatòria abans d'enfrontar-se aquest diumenge amb la Reial Societat a Cornellà-el Prat. Joan Capdevila no ha entrat finalment a la convocatòria d'Aguirre per unes molèsties al recte anterior de la cama esquerre. També són baixa Cristian Gómez i Tejera, per decisió tècnica, i Wakaso, per sanció.

En canvi, qui s'ha recuperat a temps és Stuani. La convocatòria la formen: Christian Álvarez, Kiko Casilla, Mattioni, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez., Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Joan Verdú, Longo, Héctor Moreno, Javi López, Petrov, Colotto, Simao, Christian Alfonso i Víctor Álvarez. L'Espanyol jugarà aquest diumenge contra la Reial Societat a les 7 de la tarda.

Vela, Claudio Bravo i Chory Castro, baixes a la Reial

La Reial Societat afrontarà la visita a Cornellà-el Prat amb tres baixes importants per lesió. El mexicà Carlos Vela, el porter xilè Claudio Bravo i l'uruguaià Chrory Castro han tornat lesionats dels partits internacionals amb les seves respectives seleccions i s'han quedat fora de la llista de 19 convocats per viatjar a Barcelona. A la lesió que ja arrossegava Castro s'han unit les de Vela, amb una sobrecàrrega muscular al maluc esquerre, i Bravo, que va acabar el partit amb Xile amb una contusió i una sobrecàrrega. El porter del filial Royo ha entrat a la convocatòria per substituir-lo.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut