Futbol

Javi López: "Si no ens mantenim units ho passarem malament"

El capità de l'Espanyol remet al lema del club i assenyala que ningú és més crític amb el joc de l'equip que els mateixos jugadors

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Javi López ha assegurat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que "si perdem la unió entre la grada i el vestidor ho passarem veritablement malament; hem de reforçar la força d'un sentiment", ha dit referint-se al lema del club.

El capità blanc-i-blau ha afirmat que l'equip "està disposat a convertir els xiulets en aplaudiments. Que et xiulin no hi ajuda, però hem de respectar-ho i aprendre a conviure amb això. Al final forma part del futbol", ha afegit l'andalús, que ha insistit que el grup "és el més autocrític amb ell mateix".

De tota manera, Javi López ha evitat dramatitzar sobre la situació de l'Espanyol: "Si som realistes i 'resultadistes', tenim nou punts. A aquestes alçades està bastant bé, pensant que hem jugat contra el líder i el colíder. És veritat que el nostre millor futbol va arribar contra el València, i treballem per repetir-lo".

En defensa de Pau

Un dels jugadors més assenyalats després de l'últim partit és el porter Pau López, que ha tancat el seu compte de Twitter a causa de les crítiques. El migcampista ha fet costat al seu company i ha afirmat que "la bola que s'està fent d'aquest tema és excessiva per a un del planter de 20 anys que porta vuit partits a Primera Divisió", ha dit.

Javi López ha explicat que el porter, ara amb la Sub-21, "està tranquil i amb ganes de tornar aquí. Nosaltres confiem plenament en Pau. És un tema que ha de quedar tancat. Vaig parlar amb ell, és privat i no ho diré aquí. Si hi ha hagut insults cap a ell, que no ho sé, és intolerable i no es pot permetre", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut