Espanyol

Javi Chica s'acomiada de companys i aficionats entre llàgrimes, moltes llàgrimes

Després de quinze anys a l'Espanyol, i cinc com a jugador del primer equip, Javi Chica s'ha acomiadat aquest migdia de companys i aficionats. Ha estat un adéu molt sentit, molt trist i emocionat, amb moltes llàgrimes. El que li sap més greu a Chica és no haver tingut l'oportunitat de continuar al club de la seva vida, perquè no li han ofert renovar, i per això no ha pogut contenir les llàgrimes. L'exdefensa blanc-i-blau jugarà les pròximes quatre temporades al Betis de Pepe Mel.

Actualitzat
Format al planter de l'Espanyol, Ernesto Valverde el va fer debutar al primer equip fa cinc anys, i des d'aleshores Javi Chica no ha deixat de tenir una presència destacada i ha arribat a disputar 136 partits oficials amb la samarreta blanc-i-blava. Titular indiscutible aquesta última temporada, Chica volia seguir a l'Espanyol, però va entendre que no seria així quan el seu representant va parlar amb la direcció esportiva del club.

"El fet de deixar aquest equip, aquest club i aquesta afició ha estat una decisió molt complicada de prendre per mi, però el destí m'ha portat un nou repte professional. Al Betis lluitaré i m'entregaré amb el mateix sacrifici, amb la mateixa passió i professionalitat que ho he fet fins ara, perquè és la manera que tinc d'entendre el futbol", expressava Chica entre llàgrimes. En presència de la seva família, un Chica emocionat ha confirmat que fitxa pel Betis per a les pròximes quatre temporades.

Una vida en blanc-i-blau, un total de quinze anys. De vegades no cal ser una estrella per tenir el reconeixement de la gent.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut