Espanyol

Sánchez Llibre no desvela el seu futur però reconeix que té la decisió presa

Aquest diumenge s'ha celebrat l'aplec de penyes de l'Espanyol a Castellar del Vallès. El president del club, Daniel Sánchez Llibre, no ha desvelat res del seu futur però ha dit que la decisió ja està presa. Sánchez Llibre també ha assegurat que els xiulets que va rebre a l'últim partit de Lliga per part d'un sector de l'afició no tenen res a veure amb la seva decisió de seguir o no al càrrec la temporada que ve. L'adéu de Sánchez Llibre sembla, aquest cop, que va de debò. Té decidit deixar la presidència de l'Espanyol a finals de juny i té decidit, també, el seu relleu. Encara no ha volgut fer-ho oficial, però se li ha entès tot.

Actualitzat
La presència a la sala de premsa dels pesos pesants del Consell d'Administració, entre ells el seu successor, Ramon Condal, i també la de l'entrenador del primer equip, Mauricio Pochettino, feien pensar que el president, Daniel Sánchez Llibre, donaria oficialitat a la seva retirada. No ho ha fet oficial però és qüestió de dies que ho faci.

La seva retirada és a la volta de la cantonada i és el fruit del desgast de catorze anys al càrrec. Ni els banys de masses ni les mostres d'afecte dels assistents a l'Aplec de Penyes de Castellar del Vallès el faran reconsiderar la decisió. Daniel Sánchez Llibre no començarà la Lliga com a president.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut