L'irlandès Devin Toner carrega contra la línia francesa (EFE).
L'irlandès Devin Toner carrega contra la línia francesa (EFE).
Rugbi

Ja estan definits els quarts de final del Mundial d'Anglaterra

Aquest diumenge han quedat definits els 8 equips que seguiran vius en la lluita per proclamar-se campions del món, i el camí que hauran de seguir per aconseguir-ho

Actualitzat

L'Argentina, ja classificada per a quarts i amb 11 jugadors no habituals en el seu 15 titular, ha apallissat Namíbia per 64 a 19, en un festival ofensiu davant la debilitat defensiva dels africans. Els sud-americans han aconseguit 9 assajos.

El rival dels argentins en l'encreuament serà una Irlanda que ha derrotat França per 20 a 9. Acabar primers del seu grup era el premi buscat pels irlandesos, ja que els derrotats francesos se les hauran amb la temuda i vigent campiona, Nova Zelanda.

Itàlia ha superat Romania per 33 a 22, i s'assegura així el tercer lloc del grup D del Mundial d'Anglaterra. Aquesta posició no li dóna el pas als quarts de final d'aquest torneig, però sí el premi menor de classificar-la per al proper Mundial, el de Japó del 2019. Els italians han basat el seu triomf en una gran primera meitat. Al descans guanyaven 22 a 3. En l'últim partit de la fase de grups, el Japó ha derrotat els Estats Units per 28 a 18, i ha acabat tercer del grup B.

A més de l'Irlanda – Argentina i el Nova Zelanda – França, els altres dos duels de quarts seran el Sud-àfrica – Gal·les i l'Austràlia – Escòcia.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut