Iván Sanz amb el mànager esportiu Toni Miró (Foto PACO LARGO - FCB)
Hoquei patins

Iván Sanz, nou entrenador del júnior i del Barça Lassa B

El tècnic asturià s'incorpora a l'hoquei formatiu blaugrana després d'haver estat el seleccionador d'Espanya sub-17 els últims quatre anys

Actualitzat

Iván Sanz és el nou entrenador de l'equip júnior i del Barça Lassa B d'hoquei patins. El tècnic asturià, de 43 anys, arriba en substitució de Jordi Camps, entrenador blaugrana entre el 2014 i el 2017, i està molt satisfet per aquest nou càrrec i els reptes que se li presenten: "Arribar al Barça és una gran oportunitat perquè és un gran club i hi ha molt bon material humà de jugadors i de cos tècnic".

Sanz ha estat exercint com a seleccionador d'Espanya sub-17 les últimes quatre temporades, ha aconseguit un campionat i tres subcampionats. Arriba a l'estructura tècnica de l'hoquei formatiu blaugrana després d'encadenar una llarga trajectòria com a entrenador de categories inferiors i d'OK Lliga. El de Mieres va iniciar-se a les banquetes als 23 anys, començant a dirigir equips base al Sants i al Cerdanyola.

Després va arribar al Mataró, on va estar-hi fins a 12 anys, aconseguint l'ascens a l'OK Lliga el curs 2006-07 i mantenint l'equip entre el 2007 i el 2010. El curs 2010-11 també va ascendir a la màxima categoria amb el Voltregà i després va estar dues temporades a l'Igualada (2011-13) per després dirigir el SHUM Maçanet (2013-14).

Sanz aposta per un filial potent, "formar jugadors per nodrir el primer equip amb jugadors del planter. Com més amunt estigui el filial, millor", però sap que no serà fàcil: "La lliga de Nacional Catalana és una competició molt forta i l'ascens serà molt dur".

 

Anar al contingut