Gonzalo Pérez de Vargas ha penjat aquesta fotografia després de ser operat (@PerezdVargas)
Handbol

Gonzalo Pérez de Vargas és operat amb èxit de la fractura en un dit de la mà i no està descartat contra el Kiel

El doctor Mir ha explicat en declaracions a Catalunya Ràdio que el porter del Barça Lassa d'handbol podria estar recuperat d'aquí deu dies a la pista del Kiel per jugar l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

Actualitzat

El porter del Barça Lassa d'handbol, Gonzalo Pérez de Vargas, ha estat operat amb èxit de la fractura en el dit petit de la mà esquerra que es va fer durant l'entrenament de dimecres passat. El porter blaugrana ha anunciat en un missatge al seu compte de Twitter que l'operació havia estat satisfactòria i que espera tornar a les pistes al més aviat possible.

En el seu comunicat mèdic, el club blaugrana no ha informat del temps que Pérez de Vargas haurà d'estar de baixa i s'ha limitat a explicar que l'evolució marcarà el seu retorn a la pràctica esportiva.

El doctor Mir, que ha operat el jugador, ha explicat en declaracions a Catalunya Ràdio que el porter blaugrana podria estar recuperat d'aquí deu dies a la pista del Kiel per jugar l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. "Ja estic acostumat que els esportistes professionals trenquin tots els esquemes de la recuperació. Jo no el coneixia abans però realment és molt positiu i no em sorprendria que contra el Kiel pogués jugar", ha assegurat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut