Gil Manzano
Gil Manzano en el polèmic partit Girona-Reial Societat (EFE)
Futbol

Gil Manzano reapareixerà a Montilivi després del polèmic xiulet final a Mestalla

L'extremeny va ser precisament el protagonista del Girona-Reial Societat amb quatre accions polèmiques

Redacció Esport3Actualitzat

Aquell xiulet final just abans del gol de Bellingham a Mestalla encara ressona a la Lliga. I especialment a l'entorn del Reial Madrid, que va fer notar per cel i terra la seva indignació per l'actuació de l'àrbitre Jesús Gil Manzano en el partit contra el València de principis de mes. 

Des d'aleshores, des del 2 de març, Gil Manzano no ha tornat a arbitrar un partit a la Lliga. Però sortirà de la nevera aquest cap de setmana en un partit clau per al Girona en la lluita per a Europa. I precisament, el nom de Gil Manzano, també retrona en l'afició gironina.

Va ser el protagonista de les quatre accions polèmiques del Girona-Reial Societat del mes de febrer, amb un gol anul·lat per fora de joc i Míchel expulsat.

Gil Manzano li ensenya la groga a Blind al final del Girona-Reial Societat
Gil Manzano ensenya la groga a Blind al final del Girona-Reial Societat (Roger Sales/3Cat)

L'RFEF ha donat a conèixer els àrbitres corresponents a la jornada 30 de Lliga. L'àrbitre extremeny xiularà l'enfrontament a Montilivi contra el Betis diumenge a les 16.15. 

Després de la polèmica a Mestalla, Gil Manzano no va ser designat ni com a àrbitre principal ni com a àrbitre del VAR en les següents jornades de Lliga, tot i que sí que ha participat com a quart àrbitre al partit de la Lliga Europa entre l'Sparta de Praga i el Liverpool i en el Geòrgia-Luxemburg de la repesca de la classificació per a l'Eurocopa. També va dirigir l'amistós entre França i Alemanya d'aquest dissabte.

Montilivi encara té en el record les decisions de l'arbitratge de Gil Manzano que van perjudicar el Girona. La primera i més clamorosa, el gol anul·lat per un fora de joc en una jugada que havia passat 37 segons abans. Montilivi va acabar cantant "Así, así gana el Madrid". Diumenge mirarà amb lupa l'actuació de l'extremeny.

 

Anar al contingut