Futbol

Gerard Piqué respon a Arbeloa sense pèls a la llengua en un nou episodi de la guerra de les emoticones

El central del Barça ha fet un joc de paraules amb un malnom que alguns futbolistes dediquen al defensa del Madrid

Actualitzat

La famosa piulada de les emoticones que Gerard Piqué va fer arran de l'eliminació de Copa del Reial Madrid continua portant cua. Aquesta vegada, en relació amb Álvaro Arbeloa, que, recentment, va fer el següent comentari davant les càmeres a la zona mixta després d'un partit: "El meu amic Piqué qualsevol dia el veuré a 'El club de la comedia' i segur que parlarà del Reial Madrid."

A més, el defensa hi va afegir: "Que diguin el que vulguin, que per molt que el Barcelona hagi fet la millor dècada de la seva història, mai podrà superar la grandesa del Madrid."

A la sortida del Barça-Deportivo, la premsa ha preguntat a Piqué per aquestes declaracions, i el central no s'ha tallat ni un pèl. "Ha dit que és el meu amic, però no ho és; com a molt, és un conegut."

El joc de paraules que ha fet Piqué consisteix en el fet de que les declaracions han estat en castellà, i ha repetit l'última paraula amb molta intenció: "Cono... cido," ha remarcat. Aquest gest ja s'ha interpretat a les xarxes socials com una burla referida al malnom que alguns futbolistes li han posat a Arbeloa, per l'opinió que seria un defensa tan fàcil de superar com un con ("cono") dels que es fan servir als entrenaments.

En defensa d'Arbeloa ha sortit un exmadridista, Esteban Granero. En el seu compte de Twitter, l'ara jugador de la Reial Societat ha demanat més respecte al central blaugrana envers "els seus superiors", fent referència a les deu Copes d'Europa del Reial Madrid. D'aquestes deu Copes, però, Arbeloa només ha participat en una, i Granero, en cap. El blaugrana, per la seva banda, n'ha guanyat 3.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut