Futbol

Ronaldo: "Piqué no mereix cap comentari, no li vull donar més publicitat"

Cristiano Ronaldo ha parlat a la zona mixta després del partit del Reial Madrid a la Lliga de Campions (victòria, 8-0). Ronaldo i Piqué van jugar junts al Manchester United fa anys.

Actualitzat

Cristiano Ronaldo, després el partit contra el Malmö, s'ha manifestat en relació amb el tuit del català amb el qual es reia de l'eliminació de l'equip madridista . El portuguès no ha volgut afegir més polèmica i, tot i que se li ha recordat la seva bona relació amb Piqué, s'ha mostrat contundent: "No mereix comentari, no puc donar publicitat gratis, ja n'he donat a molta gent. No vull parlar més d'aquestes coses perquè és perdre el temps".

El jugador ha aprofitat per repassar alguns aspectes de l'actualitat madridista i del seu estat de forma: "A nivell personal, he estat una mica per sota del que em correspondria. He tingut les meves coses però no les vull dir. Ara estic més bé físicament i amb l'objectiu de donar més assistències i marcar més gols".

Sobre la seva posició al camp, més cap a una banda, ha explicat que "és una idea del míster i qui mana és l'entrenador. Jo em sento bé. Arribar al club i adaptar-se com a entrenador no és fàcil" (en referència als xiulets que es van sentir al Bernabéu contra Benítez).

A més, preguntat sobre el seu futur i els rumors que el situen fora del Madrid la temporada que ve ha estat concloent: "Tinc contracte per a dos anys, així que em vull quedar aquí".

El de Madeira també ha explicat què va parlar el dia del Madrid-PSG de Champions, a cau d'orella, amb Laurent Blanc i el president del club parisenc: "Blanc va fer fa temps unes declaracions que em van agradar molt i vaig parlar amb ell per donar-li les gràcies i dir-li que m'agrada la seva feina", i respecte al president del PSG: " He coincidit amb ell en un restaurant i m'ha tractat bé, jo responc bé a la gent que ho fa amb mi".

Finalment, va voler donar un missatge d'esperança al madridisme: "Estan venint totes les coses contra nosaltres. Però a poc a poc l'equip està millor, sumem 5 victòries consecutives. Tot anirà a millor".

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut