Gerard Deulofeu, celebrant un gol amb el Milan (EFE)
Futbol

Gerard Deulofeu s'acomiada del Milan sense aclarir si torna al Barça

El davanter de Riudarenes pertany contractualment a l'Everton, tot i que el Barça ja ha fet saber l'interès a recomprar-lo

Actualitzat

La temporada al futbol italià es va acabar aquest diumenge i també la vinculació de Gerard Deulofeu amb el Milan. El davanter de Riudarenes estava cedit al club llombard per part de l'Everton i ara, en principi, haurà de tornar a la disciplina del club anglès.

El jugador gironí, però, haurà d'estar pendent del telèfon perquè el seu futur encara no està clar: el Barça té una opció per recomprar-lo per 12 milions d'euros i Robert Fernández, secretari tècnic del club blaugrana, ja va fer saber l'interès del club per executar-lo. Abans, però, falta que trobin un acord amb el jugador.

A l'espera de certeses sobre el futur, Deulofeu ha tingut paraules d'agraïment cap als companys i a l'afició del Milan, on ha pogut mostrar totes les seves qualitats. "Només tinc paraules d'agraïment cap al Milan. He sigut feliç i he sentit el suport i l'estima tant dels meus companys com de l'afició", ha escrit el català al seu compte d'Instagram.    

 

Anar al contingut