Georges Leekens, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Georges Leekens dimiteix com a seleccionador d'Algèria després de l'eliminació a la Copa d'Àfrica

El belga Georges Leekens, que va arribar al càrrec el 27 d'octubre del 2016, no ha pogut ajudar Algèria, una de les favorites del campionat, a superar la fase de grups en què estava enquadrada amb el Senegal, Tunísia i Zimbàbue

Actualitzat

El tècnic belga Georges Leekens ha dimitit com a seleccionador d'Algèria després de la sorprenent eliminació de l'equip algerià a la Copa d'Àfrica de Nacions de futbol que es disputa a Gabon.

Leekens, que va arribar al càrrec el 27 d'octubre de 2016, no ha pogut ajudar a Algèria, una de les favorites del campionat, a superar la fase de grups en què estava enquadrada amb el Senegal, Tunísia i Zimbàbue, i on no ha sumat ni una victòria en tres partits. "Pel bé de tots prefereixo dimitir, encara que em faci mal al cor. Li desitjo tot l'èxit del món a l'equip nacional", ha declarat Leekens al web de la Federació Algeriana de Futbol, que ha acceptat la seva dimissió.
   
Algèria, que en l'últim mundial del Brasil va portar fins a la pròrroga a Alemanya en els vuitens de final, comptava amb grans noms del futbol europeu com Riyad Mahrez, Yacine Brahimi o Islam Slimani i era una de les grans favorites per endur-se aquesta Copa d'Àfrica 2017.

Anar al contingut