Actualitat blaugrana

Gabi Milito ja és jugador del Barça per a les pròximes quatre temporades

Ja es pot dir que Gabi Milito és jugador del Futbol Club Barcelona. El Saragossa i el Barça han arribat a un acord pel central argentí, que arribarà la setmana que ve a la ciutat comtal, després de disputar la Copa Amèrica. El Barcelona abonarà al Saragossa 17 milions d'euros fixos, més una quantitat variable de 3,5 milions més, en funció de resultats, en un contracte per quatre temporades i amb una clàusula de rescissió de 90 milions. En principi, i si no hi ha cap contratemps, aquest serà el darrer fitxatge de cara a la propera temporada.

Actualitzat

Segons ha informat el club blaugrana, l'acord està sotmès a la firma del contracte per part del jugador, amb qui el Barça ja ha arribat a un principi d'acord. La idea del Barcelona és que la setmana que ve, una vegada finalitzi la participació del central amb l'Argentina a la Copa Amèrica, el defensa es traslladi a la Ciutat Comtal, passi el reconeixement mèdic i firmi el contracte abans de ser presentat oficialment com a jugador del Barça.

Amb la incorporació de Gabi Milito, el Barcelona tanca, excepte sorpreses, el capítol de fitxatges de cara a la temporada que ve. L'entitat blaugrana ha contractat quatre jugadors: Thierry Henry (Arsenal), Touré Yayá (Mònaco) i Eric Abidal (Lió) per un total de 69,3 milions d'euros.

El Saragossa també ha fet pública la notícia a la seva pàgina web, on explica que l'internacional argentí va ser qui va sol·licitar aquestes negociacions que han dut els dos clubs "directament, sense intermediaris" a arribar a unes quantitats que "l'entitat aragonesa considera acceptables". El Reial Saragossa agraeix "l'excel·lent rendiment" que ha ofert el jugador durant les quatre temporades que ha vestit la samarreta del Saragossa, on va arribar procedent de l'Independiente.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut