Morbidelli s'ha imposat a Àustria (EFE)
Moto GP

Franco Morbidelli s'imposa a Àustria i Àlex Márquez s'apunta el seu cinquè podi

Morbidelli compta ara amb un avantatge de 26 punts respecte al seu immediat perseguidor, que continua sent el pilot suís, mentre que Àlex Márquez és tercer, a 54 punts de distància.

Actualitzat

L'italià Franco Morbidelli (Estrella Galicia 0'0 Kalex) ha sumat la seva setena victòria de la temporada en guanyar el Gran Premi d'Àustria de Moto2, disputat al circuit Red Bull Ring de Spielberg, per davant del seu company d'equip, el català Àlex Márquez i del suís Thomas Luthi (Kalex).

Morbidelli té ara un avantatge de 26 punts respecte al seu immediat perseguidor, que continua sent el pilot suís, mentre que Àlex Márquez és tercer, a 54 punts de distància.

La cursa de Moto2 ha tingut un començament accidentat amb una caiguda múltiple en el primer revolt. Amb 6 pilots fora de cursa, aviat el triomf ha quedat reduït a una lluita entre tres pilots, Franco Morbidelli, Thomas Luthi i Àlex Márquez, precisament els tres pilots que lideren la classificació general.

L'ensurt de la cursa l'ha donat Miguel Oliveira amb una caiguda ben espectacular i tot seguit Morbidelli ha aprofitat una errada de Márquez i Luthi a 3 voltes per al final, per encarrilar la victòria, la setena en 11 curses. El segon lloc del de Cervera li permet retallar 4 punts a Luthi i ara té el suís a 28 punts.

 

 

 

Anar al contingut