Florentino Pérez, en un moment de l'entrevista (EFE)
Futbol

Florentino Pérez: "En aquest moment no contemplem la sortida de Cristiano Ronaldo"

El president del Reial Madrid, reelegit per quatre anys més, explica que no ha parlat amb el davanter portuguès des que va ser denunciat per la fiscalia

Actualitzat

Florentino Pérez assegura que no està gaire al cas de la denúncia a Cristiano Ronaldo per part de la fiscalia. "Sé el que he llegit al diari. Amb Cristiano Ronaldo no hi parlo des de la final de Cardiff, perquè hi havia eleccions convocades i en aquest temps he intentat ser respectuós i no prendre part activa en determinats temes", ha comentat en una entrevista al programa "El transistor", d'Onda Cero

Pérez ha defensat la innocència del seu jugador i la voluntat del Madrid de retenir-lo. "No contemplo que Cristiano Ronaldo pugui marxar en aquest moment. Crec en la seva innocència, i més coneixent la seva trajectòria. És un bon professional i una bona persona. Penso que tot és una gran confusió", ha explicat el president blanc, que no preveu abordar el tema de manera immediata, "Fins que no s'acabi la Copa Confederacions no penso pertorbar l'ambient de la selecció portuguesa", ha explicat, i ha aclarit que la seva primera acció des de la reelecció serà renovar el tècnic Zinedine Zidane "fins quan ell vulgui".

Sobre Messi i Neymar

En la mateixa entrevista, Florentino ha confessat que "M'hauria agradat tenir Messi en el meu equip, però és una situació que no hem contemplat mai. A Messi sempre l'hem conegut vinculat al Barcelona". En canvi, sí que admet que el Reial Madrid va estar a punt de fitxar Neymar: "El vam voler fitxar. Fins i tot va passar una revisió mèdica amb nosaltres, però al final no es va fer", ha comentat.

Futbol femení i futbol sala

El president del Reial Madrid també ha explicat els plans del club en sectors on ara no té presència. S'està estudiant la creació d'un equip de futbol femení, "però treballant des de la base, no anirem a fitxar una jugadora alemanya i una altra de no sé on. Ho estem estudiant", ha indicat. En canvi, s'ha mostrat més categòric en afirmar que el futbol sala "no entra en els plans" del club blanc. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut