Futbol

Florentino Pérez treu pit pel doblet en la seva proclamació com a president del Reial Madrid

En el seu discurs de proclamació per un nou mandat pels pròxims quatre anys, el màxim dirigent madridista no ha fet cap referència a les intencions de Cristiano Ronaldo de marxar del club blanc

Actualitzat

Florentino Pérez ha estat proclamat de forma oficial president del Reial Madrid aquest dilluns a la llotja d'honor de l'estadi Santiago Bernabéu, on José María Pau Casañé, president de la junta electoral del club blanc, ha anunciat la seva continuïtat com a màxim dirigent madridista.
   
Pérez ha estat l'únic candidat que es va presentar a les eleccions del Reial Madrid i la nit de diumenge va ser reelegit per al seu cinquè mandat, el tercer de manera consecutiva. En transcórrer 10 dies naturals per a la presentació de candidatures, i en no haver-n'hi cap altra, va ser nomenat de forma automàtica president del Reial Madrid.  

En el seu discurs de proclamació, Florentino no ha fet cap referència a les intencions de Cristiano Ronaldo de marxar del club blanc després de la denúncia de la fiscalia contra el futbolista portuguès per frau fiscal i ha tret pit pel doblet conquerit per l'equip de futbol, una fita que no assolia des de feia 59 anys.

"Aquest any hem fet història amb el doblet de Champions i lliga. El Reial Madrid ha de ser líder en l'àmbit esportiu, econòmic i social", ha assegurat. "La base per als èxits és la unitat dels socis i dels seus seguidors. La unitat permet l'estabilitat institucional del club. El Reial Madrid unit és pràcticament indestructible. Som un referent universal i ho som pel seu compromís", ha explicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut