Fernando Gaviria s'ha imposat en la sisena etapa de la Tirrè-Adriàtic (EFE)
Ciclisme

Fernando Gaviria s'imposa a l'esprint en la sisena etapa de la Tirrè-Adriàtic i Nairo Quintana acaricia la victòria final

El ciclista colombià ha superat el campió del món Peter Sagan en els metres finals, mentre que el seu compatriota de l'equip Movistar haurà de defensar un avantatge de 50 segons sobre Thibaut Pinot en l'última etapa, una contrarellotge individual de 10 quilòmetres

Actualitzat

Nairo Quintana és a un pas de guanyar la Tirrè-Adriàtic. El colombià del Movistar afrontarà l'última etapa, una contrarellotge individual, amb 50 segons de marge, després que la sisena etapa no hagi comportat canvis en la classificació general.

La victòria en la penúltima etapa s'ha decidit en un frec a frec entre el campió del món, Peter Sagan, i el jove velocista colombià Fernando Gaviría, de només 22 anys, que s'ha emportat finalment la victòria, amb la qual cosa Sagan ha sumat una nova segona posició en la seva carrera. Gaviria és triple campió mundial en pista.

La crono de dimarts es farà a Sam Benedetto del Tronto, amb un recorregut de 10 quilòmetres que no ha de suposar cap problema per a Nairo Quintana, que té 50 segons d'avantatge sobre Thibaut Pinot i 1 minut i 6 segons respecte Rohan Dennis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut