Els jugadors del Barça, celebrant un gol davant el Sant Just
Hoquei patins

El Barça goleja el Sant Just i s'emporta la Copa (0-6)

Els blaugrana no han donat cap opció a l'equip del Baix Llobregat, la gran revelació de la temporada, i ha aixecat el 26è títol de la seva història

El Barça només ha necessitat sis minuts per obrir el marcador. Jugada clàssica del Barça per darrera de la porteria i assistència de Pau Bargalló i rematada de Joao Rodrigues que ha superat Elagi Deitg. En la primera final de la seva història, el Sant Just ho ha intentat però s'ha trobat a un Sergi Fernández molt encertat. I en el minut 11 ha arribat el 0 a 2. Pilota solta que ha trobat Xavi Barroso que, amb una mà, ha empalat l'estic per encarrilar la final davant d'un sorprès Deitg.

Edu Fernández ha pogut escurçar el desavantatge, però Sergi Fernández ha tornat a evitar el gol del Sant Just en el minut 16. Eloi Cervera, el jugador del planter, ha aprofitat un rebuig de Deitg per establir el 0 a 3 i posar, si no ho estava, més de cara el 26è títol de Copa per al Barça. Un cop més, en el minut 24, Sergi Fernández ha evitat el gol dels de Mia Ordeig en una rematada d'Iñaki Cabezas a boca de canó. Amb 0 a 3 s'ha ha arribat al descans.

A la segona meitat, el Sant Just ha sortit decidit a marcar un gol per entrar de nou a la final. I l'ha tingut Edu Fernández en un contraatac, però no ha estat encertat. I del possible 1 a 3, s'ha passat al 0 a 4. Nova jugada de Bargalló per darrere de la porteria i rematada del gallec Ignacio Alabart a la mitja volta que ha superat per alta Elagi Deitg.

La final ha quedat dat i beneïda. Pau Bargalló i en el minut 32, ha fet la maneta en una arrossegada de bola que ha sorprès Deitg que no ha pogut fer-hi res. El Barça encara ha tingut temps de fer el sisè, després d'una jugada plena d'encreuaments a l'interior del quadre i que ha resolt Xavi Barroso en el 47, que ha fet el doblet. 26è títol per al Barça, tercer consecutiu, i tercer títol de la temporada després de la Supercopa i la Intercontinental.