Motor

Els pilots Bernat Martínez i Dani Rivas moren en un accident de la Superbike nord-americana a Laguna Seca

Els dos motoristes es van veure involucrats en un accident en cadena a la primera volta de la cursa

Actualitzat

Els pilots Bernat Martínez, de 35 anys, i Dani Rivas, de 27 anys, han mort aquesta matinada en un accident esdevingut en el circuit de Laguna Seca (EUA) durant la primera volta d'una prova de MotoAmerica Superbike/Superstock,segons ha confirmat la web oficial de la competició.

El valencià Bernat Martínez, natural d'Alberic (Ribera Alta), va ser traslladat en ambulància a l'hospital Community de Monterrey, on va morir a conseqüència de les ferides. Pel que fa a Daniel Rivas, natural de Moaña (Pontevedra), va ser traslladat pels Serveis Mèdics Aeris al Nativitat Medical Center de Salinas, on també va morir a conseqüència de les ferides.

Els dos motoristes es van veure involucrats en un accident en cadena en un revolt de la primera volta de la cursa, quan un pilot va frenar en sec inesperadament, provocant que cinc motos impactessin entre elles i rodolessin sense control. La ràpida intervenció dels serveis mèdics no va poder evitar que Martínez i Rivas morissin víctimes de les seves greus lesions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut