Bàsquet

Els Memphis Grizzlies es classifiquen per a les semifinals de conferència amb un inspirat Marc Gasol

26 punts i 14 rebots del pivot català han permès a l'equip de Tennessee sumar la quarta victòria davant els Portland Trail Blazers

Eloi SansaActualitzat

Els Memphis Grizzlies han aprofitat la segona oportunitat de què disposaven per aconseguir el quart triomf davant els Portland Trail Blazers (99-93) i segellar el pas a les semifinals de la Conferència Oest, amb un resultat global de 4-1. Marc Gasol ha jugat un paper determinant en aquest cinquè partit, aconseguint 26 punts i capturant 14 rebots.

No ha estat un triomf fàcil per als Grizzlies, que afrontaven el segon partit sense el seu base titular, Mike Conley. No només això, sinó que el jugador dels Blazers C. J. McCollum, l'autor del cop de colze al tercer partit que va acabar enviant Conley al quiròfan, feia aquest dimecres el seu millor partit a l'NBA, aconseguint 33 punts. Però, una vegada més, els Grizzlies s'han mostrat molt sòlids al FedEx Arena, on sumen set triomfs consecutius. Caldrà veure si són capaços de mantenir-se tan ferms quan s'enfrontin amb els Golden State Warriors, el millor equip de la lliga regular, a les semifinals de Conferència.

Atlanta agafa avantatge

Els Grizzlies esperen que els Curry i Klay Thompson afluixin respecte dels primeres mesos de competició, com els està passant als Atlanta Hawks, líders indiscutibles de la Conferència Est i que, en canvi, estan maldant per superar uns Brooklyn Nets que es van classificar a última hora i amb balanç negatiu. Els Hawks han aconseguit posar el 3-2 a l'eliminatòria gràcies a un nou triomf com a locals (107-97).

Els seus jugadors de referència, Jeff Teague i Al Horford, han sumat 20 punts cadascun, tot i arribar al partit prou masegats: el primer, amb un turmell revinclat, i el segon, amb un dit dislocat. Però, com ha comentat el seu company DeMarre Carroll, 24 punts, "als 'play-offs' no hi ha lesions. Si jugues, ho dones tot." I així ha estat per a uns Hawks que, a base de patiment, s'han col·locat a un sol triomf de la classificació. Dels Nets, el més destacat ha estat l'exblaugrana Alan Anderson, autor de 23 punts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut