NBA

Els Lakers escombren els Mavericks i mantenen el repte d'assolir el liderat de la Conferència Oest (110-82)

Els Lakers mantenen intacte el repte d'assolir el liderat de la Conferència Oest de l'NBA. L'equip de Los Angeles ha sumat la seva vuitena victòria consecutiva després d'escombrar de l'Staples Center els Dallas Mavericks per 110-82 i s'ha beneficiat d'una nova derrota dels San Antonio Spurs contra els Celtics. Els homes de Phil Jackson han estat molt superiors al texans i han sumat un contundent triomf liderat per la seva estrella Kobe Bryant, màxim anotador del partit amb 28 punts, i de Pau Gasol, amb 20 punts i set rebots. Per part dels Mavericks l'únic que s'ha salvat de la desfeta general ha estat Dirk Nowitzki, amb 27 punts i 13 rebots.

Los Angeles Lakers mantenen intacte el repte d'assolir el liderat de la Conferència Oest després d'escombrar de la pista els Dallas Mavericks (110-82) i beneficiar-se d'una nova derrota dels San Antonio Spurs, aquesta vegada a mans dels Boston Celtics.

Els angelins han sumat la seva vuitena victòria seguida i la desena consecutiva a l'Staples Center davant els texans, el seu principal perseguidor i rival per la segona plaça a l'Oest. Kobe Bryant ha estat el màxim anotador del partit, amb 28 punts, mentre que Pau Gasol ha aportat 20 punts i set rebots. Pels Mavericks només Dirk Nowitzki, amb 27 punts i 13 rebots, s'ha salvat de la desfeta general del seu equip.

Des del primer minut el partit ha tingut aroma de "play-off". Cap dels dos equips ha tingut problemes per exhibir les seves principals armes amb Bryant i Gasol d'una banda, i Jason Kidd i Dirk Nowitzki, de l'altra, deixant clar que la batalla anava molt seriosament abans d'afrontar les eliminatòries pel títol.

Els californians han mostrat la seva millor versió per derrotar un rival directe en la lluita per la segona plaça de la Conferència Oest i, amb un balanç de 55 victòries i 20 derrotes, encara mantenen opcions d'atrapar els Spurs (57-18). Amb el duel completament decidit, s'ha produït una picabaralla entre Jasonn Terry i Steve Blake a la qual s'han afegit Matt Barnes i Brendan Haywood i que ha acabat amb els quatre jugadors expulsats.