NBA

Els Grizzlies de Marc Gasol perden contra els Thunder (95-98) i els Nuggets de Rudy guanyen els Jazz (117-100)

L'aler dels Thunder Kevin Durant ha estat el gran protagonista de la victòria dels Thunder sobre els Grizzlies de Marc Gasol. El català ha fet 16 punts, però ha acabat eliminat per acumulació de personals. Durant, decisiu, n'ha fet 32 i el seu company, el congolès internacional espanyol i ex del Manresa Serge Ibaka, n'ha aportat 4. A Denver, Rudy Fernández ha jugat 30 minuts i ha fet 11 punts i vuit assistències en la victòria dels Nuggets sobre els Jazz. L'equip de Colorado ha jugat dos partits i ha aconseguit dues victòries. En un altre dels duels destacats de la jornada, els Hornets han apallissat els Celtics per 97 a 78. Els de Boston, amb un inici nefast, sumen tres derrotes en tres partits.

Massa Durant per als Grizzlies

L'aler estrella dels Oklahoma City Thunder, Kevin Durant, ha fet 32 punts en el triomf del seu equip a la pista dels Grizzlies, el FedEx Forum de Memphis. Tot i els 16 punts de Marc Gasol (dotze rebots) i l'aportació de Randolph (24) i Gay (19), els Grizzlies s'han vist superats pel potencial de Durant (també vuit rebots, dues assistències i dos taps), que s'ha associat amb els 20 punts de l'escolta James Harden. El congolès internacional espanyol i ex del Manresa Serge Ibaka ha fet només 4 punts sortint com a titular, però ha tornat a fer una bona feina defensiva (tres taps, set rebots).

Gasol ha jugat 36 minuts per anotar 5 de 10 en tirs de camp i 6 de 7 des de la línia de personal, abans d'haver d'abandonar el partit eliminat per faltes. Tot i que en els últims minuts els Grizzlies han estat a punt de capgirar el marcador, els Thunder sempre han controlat el partit, amb un avantatge màxim de 12 punts. Es tracta de la segona derrota consecutiva dels Grizzlies, que van perdre dilluns contra els San Antonio Spurs.

Els Nuggets, imbatuts

Segona victòria en dos partits per als Denver Nuggets, que s'han desfet a casa dels Utah Jazz per 117 a 100. Rudy Fernández, que ha jugat 30 minuts tot i sortir des de la banqueta, ha ajudat amb un matx consistent (11 punts, vuit assistències), però el gran protagonista ha estat el brasiler Nene, que ha fet 25 punts en 24 minuts. El sisè home de Denver, Al Harrington, també ha destacat amb 18 punts i set rebots. L'equip de Rudy ha dominat en els tres primers quarts, i s'ha relaxat al darrer. La distància definitiva l'ha marcada al segon (35-23).

L'únic punt negre en l'actuació de Fernández han estat les pèrdues, un total de quatre. En l'aspecte del tir, en canvi, ha millorat, amb quatre encerts en set intents, entre els quals hi ha tres triples anotats. El tècnic, George Karl, li segueix donant confiança.

Crisi oberta a Boston

Els joves valors dels Hornets de Nova Orleans han deixat en evidència les estrelles dels Celtics de Boston, que s'han vist superats per 97 a 78 i acumulen tres derrotes en tres partits. L'absència de Paul Pierce s'està notant a l'equip verd, en què només Ray Allen (15 punts) manté el tipus en atac. El base dels Hornets Jarrett Jack està disposat a fer oblidar Chris Paul. Contra els Celtics ha estat el millor del partit amb 21 punts.