NBA

Els Timberwolves de Ricky Rubio cedeixen davant els Bucks (98-95) i els Lakers superen els Jazz (96-71)

Ricky Rubio encara no coneix la victòria a l'NBA, però continua acumulant minuts. En el seu segon partit com a jugador dels Timberwolves, el seu equip s'ha vist superat pels Milwaukee Bucks (98-95). El base del Masnou ha fet sis punts en els 27 minuts de què ha disposat, però ha vist com el seu conjunt pagava cars els errors dels dos primers quarts. Els Lakers, de la seva banda, agafen aire en obtenir el primer triomf del curs, a casa davant els Jazz (96-71). Pau Gasol ha fet un gran partit, amb 22 punts i 9 rebots, mentre que el màxim anotador dels Lakers, com és habitual, ha estat Kobe Bryant, amb 26 punts. L'equip de Los Angeles, que jugaven per tercera nit consecutiva, ha tallat així la ratxa de derrotes. Ara el seu balanç és d'1-2.

Una derrota per créixer

Ricky Rubio i els Minnesota Timberwolves s'han vist superats pels Bucks a Milwaukee (98-95). El jugador català, però, tot i que encara no coneix la victòria -dues derrotes en dos dies-, segueix guanyant en confiança. El tècnic Rick Adelman l'ha mantingut un total de 27 minuts a la pista, en què  ha anotat sis punts, a més de repartir quatre assistències, capturar tres rebots i recuperar tres pilotes -les mateixes que ha perdut-. Els Wolves, però, s'han hagut de rendir a l'actuació del base rival, Brandon Jennings, que ha aconseguit 24 punts. Jennings, precisament, va ser molt crític amb Rubio dos anys enrere, després del Draft del 2009, quan al català el van triar en la cinquena posició i a ell, a la desena. Els de Minnesota han pagat una mala primera part, i tot i dominar el parcial dels dos últims quarts, no han pogut remuntar.

Al final del partit, a través del seu compte de Twitter, Ricky Rubio ha reconegut que no han fet un bon partit. "Massa pilotes perdudes. És difícil guanyar fora de casa si juguem com ho hem fet a la primera meitat", ha indicat.

Primer triomf per als Lakers

Els Lakers han tallat la ratxa de derrotes en un mal inici de temporada -davant els Bulls i davant els Kings- i s'han apuntat el primer triomf del curs, a casa i davant els Utah Jazz. Amb 96-71 i sense patir en excés després del parcial de 30-15 al tercer quart, l'equip de Pau Gasol agafa aire per tallar la crisi en què es trobava instal·lat. El de Sant Boi ha completat uns bons números, amb 22 punts i 9 rebots, encertant 6 dels 11 tirs de camp que ha intentat, i 10 dels 12 tirs lliures de què ha disposat. Kobe Bryant, tot i arrossegar un problema al canell dret, ha estat el màxim realitzador del matx amb 26 punts.