LeBron James ha tornat a castigar amb contundència la cistella dels Hawks (Reuters)
Bàsquet

Els Cleveland Cavaliers són a la final de la conferència Est mentre els San Antonio Spurs es compliquen

Els Cavs han posat el 4-0 en la seva eliminatòria amb els Atlanta Hawks (99-100) i ja són finalistes a l'Est. Els Spurs, per la seva banda, han perdut a Oklahoma (111-97), on Kevin Durant s'ha exhibit

Actualitzat

Ja hi ha un finalista de conferència a l'NBA. Es tracta dels Cleveland Cavaliers, vigents campions de la conferència Est, que han certificat el pas a la final per la via ràpida davant dels Atlanta Hawks, a qui han guanyat també el quart partit (99-100). Molt més renyit es presenta el duel entre els San Antonio Spurs i els Oklahoma City Thunder, que aquests últims han empatat a 2 després d'imposar-se (111-97) amb una exhibició de Kevin Durant (41 punts, 29 a la segona meitat).

Tot i que els Spurs han començat dominant el partit (17-27 al final del primer quart), amb una bona direcció de Tony Parker (22 punts)  i la contribució de Kawhi Leonard (21) i LaMarcus Aldridge (20), l'equip texà s'ha bloquejat en l'últim període, on només ha anotat 16 punts pels 34 dels Thunders.

Dos triples consecutius de Duran en la recta final han obert una escletxa en el marcador (93-87) que ja seria definitiva. La sèrie continuarà aquest divendres a San Antonio, en un partit que permetrà comprovar si Tim Duncan, que per primera vegada en la seva llarga carrera en els "play-offs" s'ha quedat a zero, reacciona a temps per ajudar el seu equip a tirar endavant una sèrie que conté tots els ingredients per arribar al setè partit.

Els Cavaliers, a la primera

Els primers d'arribar a la cita de les finals han estat els Cavaliers, que han certificat el pas a la final de conferència en un partit disputat (99-100). Els Atlanta Hawks han arribat a disposar de fins a 12 punts de renda en el marcador, però els Cavs han demostrat que arriben al punt culminant de la temporada amb una moral de ferro.

LeBron James (21 punts, 10 rebots i una defensa molt agressiva sobre el base dels Hawks Dennis Schröder), Kevin Love (27 punts i 13 rebots) i Kyrie Irving (21 punts), han sigut els actors principals d'un equip que ha tornat a marcar diferències des de més enllà de la línia de 3 punts (16 triples aquesta vegada). Ara, els Cavaliers hauran d'esperar uns dies, potser una setmana, per saber si s'han d'enfrontar  pel títol de conferència amb els Miami Heat o amb els Toronto Raptors.

Així van les semifinals de conferència:

Oest:  

Golden State Warriors-Portland Trail Blazers, 2-1

San Antonio Spurs-Oklahoma City Thunder, 2-2

 

Est:

Cleveland Cavaliers-Atlanta Hawks, 4-0 (Cleveland Cavaliers classificat)    

Toronto Raptors-Miami Heat, 2-1

Anar al contingut