Will Grigg celebra el gol de la victòria del Wigan contra el City (Reuters)
Futbol internacional

El Wigan dona la sorpresa i elimina el Manchester City de la FA Cup (1-0)

Un solitari gol de Will Grigg en el minut 80 ha donat el triomf als locals i ha tombat el conjunt de Pep Guardiola, que ha jugat tota la segona part en inferioritat numèrica per l'expulsió de Delph

David CarballoActualitzat

El Wigan Athletic ha donat la gran sorpresa dels vuitens de final de la FA Cup anglesa. El modest equip que milita a la League One, el que seria la Segona Divisió B espanyola, ha eliminat el totpoderós Manchester City de Pep Guardiola. Un solitari gol de Will Grigg en el minut 80 ha donat el triomf als locals i ha tombat els "citizens", que dominen amb mà de ferro la Premier League i que, d'aquí pocs dies, disputaran la final de la Copa de la Lliga contra l'Arsenal.

Just abans del descans, el City s'ha quedat amb deu per l'expulsió amb vermella directa de Fabian Delph. Una decisió arbitral que ha provocat la indignació de Guardiola a la banqueta, que fins i tot ha tingut una petita picabaralla amb el tècnic del Wigan Paul Cook, a qui ha hagut de calmar al túnel de vestidors.

 

 

En la represa i amb inferioritat numèrica, el City ha dominat i ha buscat el gol que evités el replay i li donés l'accés als quarts de final. Però el domini dels de Guardiola ha estat infructuós i, a deu minuts del final, l'irlandès Will Grigg ha fet el gol de la victòria del Wigan en l'únic xut dels locals entre els tres pals de la porteria defensada per l'exblaugrana Claudio Bravo.

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut