Adil Rami abandona el terreny de joc després de rebre una targeta vermella durant el partit de futbol de la Lliga Europa contra el Swansea City a l'estadi de Mestalla. (Foto: Reuters)
Futbol

El València comunica oficialment la cessió de Rami al Milan

El València CF i l'AC Milan han arribat a un acord total per a la cessió del jugador Adil Rami a l'equip milanista en el pròxim mercat d'hivern, segons ha confirmat el club espanyol en un comunicat. Encara que no parla de xifres, el conjunt llombard podria pagar una quantitat pròxima al mig milió d'euros per la cessió, i l'opció de compra, que no és vinculant, seria d'uns 7,5 milions d'euros.

Actualitzat

El València CF i l'AC Milan han arribat a un acord total per a la cessió del jugador Adil Rami a l'equip milanista en el pròxim mercat d'hivern, segons ha confirmat el club espanyol en un comunicat. El defensa internacional francès ha rebut el permís del València CF per entrenar-se amb l'AC Milan fins a la data d'obertura del citat mercat. El València informa que l'equip italià té una opció de compra sobre l'internacional francès en aquesta operació. Encara que no parla de xifres, el conjunt llombard podria pagar una quantitat pròxima al mig milió d'euros per la cessió. L'opció de compra, que no és vinculant, seria d'uns 7,5 milions d'euros.

El València, després de la cessió d'Adil Rami al Milan, s'ha quedat amb vint jugadors quan es compleixen els dos primers mesos de competició de l'actual temporada i amb una estructura de plantilla diferent a la que va iniciar la Lliga, ja que ha perdut un defensa i un migcampista i ha guanyat un davanter.

Rami podrà debutar oficialment al gener i, per tant, Massimiliano Allegri no podrà comptar amb ell les dues properes jornades de Champions contra el F. C. Barcelona.

Anar al contingut