Barça

El trident i Rafinha sentencien davant d'un Leganés massa temerari a Butarque

El Barça comença patint a Butarque, però sentencia gràcies a cadascuna de les puntes del trident i a un gran gol de Rafinha. Gabriel, de falta directa, ha fet el gol de l'honor

Actualitzat

Sobre el paper, l'alineació que presentava Luis Enrique feia preveure que plantejaria una defensa amb tres centrals, però a l'hora de la veritat ha acabat sortint amb una línia de quatre. El Leganés ha estat valent i tutejant els blaugranes. Han passat deu minuts fins que el Barça ha començat a aparèixer, tot i que Ter Stegen ha tocat més pilotes de les que hauria volgut. Als quinze minuts, un contraatac de llibre conduït per Luis Suárez ha acabat amb el gol de Leo Messi. Poc després, Neymar, amb un intent de volea, gràcies a la centrada de Suárez després d'una arribada de Rafinha també ho ha intentat. Luis Suárez, un altre cop amb un contraatac, ha obligat el porter Serantes a protagonitzar una gran aturada. El xut de l'uruguaià ha sortit desviat pel defensa i gairebé acaba en un gol en pròpia porteria. A la mitja hora, ha arribat el segon del Barça. Messi ha adoptat el paper d'assistent davant d'una defensa descol·locada i Suárez, el de golejador, en un intercanvi de papers. La primera part del Leganés ha estat de molta intensitat. Darwin Machís ha tingut l'ocasió més clara. Ter Stegen i Umtiti han evitat que els locals retalléssin distàncies. En l'últim minut de la primera part, ha arribat el tercer. Els blaugranes han aprofitat una defensa excessivament avançada del Leganés per assaltar l'àrea rival. Suárez ha assistit Neymar perquè marqués i completés l'última punta del trident.

El Leganés, igual que a la primera, ha tornat a sortir amb una pressió alta a l'inici del segon temps. Aquesta vegada, però, el Barça no ho ha passat tan malament esperant que el cansament fes acte de presència als d'Asier Garitano. Una passada de Suárez cap a Neymar ha acabat amb Bustinza cometent penal al brasiler quan li agafava el braç en el moment en què anava a xutar. Messi, des dels onze metres, ha fet el quart. Luis Enrique pensant en la jornada intersetmanal ha fet canvis. Suárez i Rakitic per Alcácer i Arda Turan, aquest dos últims arribant frescos ja que no havien jugat a la Lliga de Campions. Alcácer ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc després que el pal hagués refusat un xut de Messi. I al 64, Rafinha, jugant a cama canviada, s'ha afegit al trident golejador per anotar un espectacular gol que s'ha escolat per la creueta. Al 80, ha arribat el gol de l'honor. Gabriel ha afusellat la porteria de Ter Stegen amb un gol imparable de falta directa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut